1 בצל, קצוץ
2/1 2 כפות שמן זית
4 שיני שום, פרוסות דק
3 כוסות קפה מבושל חזק
5 רצועות קליפת תפוז טריות
1/2 1 מקל קינמון
4 כפיות סוכר חום
2 ק”ג כתף בקר (או צ’ך)
מלח, פלפל
לחמם את התנור ל-160 מעלות
בסיר כבד, לבשל את הבצל הקצוץ בשמן הזית, על אש בינונית, כ-6 דקות, עד שמזהיב.
להוסיף השום ולבשל כ-1 דקה.
להוסיף הקפה, קליפת התפוז, מקל הקינמון והסוכר ולבשל על אש נמוכה.
לתבל את הבשר במלח ופלפל ולהוסיף לסיר.
להעביר את הסיר לתנור, לכסות היטב בנייר אפיה רטוב ומכסה ולבשל עד שמתרכך מאד, כ-1/2 3 שעות.
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital