Menu

  • באדיבות הטברנה של אלונה

צ’יפס זוקיני

אלונה

פורסים זוקיני/קישוא לפרוסות דקות (קצת יותר עבה מעובי של קולפן).

שוטפים את הזוקיני ומקמחים פעם ראשונה ברמת חפיף.

שוטפים שוב (ישארו נקודות דביקות של קמח ומים על הזוקיני שאלו בטיגון יהפכו לקריספיות) ומקמחים פעם שניה, הפעם, לקמח כמו שצריך את כל הפרוסת זוקיני ומשם להכניס לסיר עם שמן עמוק שחומם מראש.

לטגן 2-3 דק’ עד קצת השחמה. להוציא ולפזר פרמז’ן או גבינה מלוחה מעל ולנשנש בכיף.

 

[Sassy_Social_Share]

אלונה

טברנה ביתית בשאר ישוב, המציעה אירוח פרטי אצלנו או אצלכם עם שלל טעמים, צלילים וניחוחות מהמטבח היווני הכפרי. לזוגות, משפחה, חברים וקבוצות עד 40 איש

קרא עוד

Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital