Menu

ציזיקי

גיא פרץ

 מצרכים

 

200 גרם גבינת לבנה

3 מלפפונים טריים קשים

5 ענפי בצל ירוק

3 שיני שום כתושות

פלפל חריף ירוק אחד קצוץ דק

כפית אורגנו יבש

גרידה מחצי לימון

מלח

4 כפות שמן זית להגשה

ההכנה

 

  1. קוצצים את המלפפונים דק מאוד ללא לב המלפפון.
  2. קוצצים את הבצל הירוק.
  3. מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים במעט מלח.
  4. מניחים בכלי הגשה ויוצקים מעל את שמן הזית .

[Sassy_Social_Share]

גיא פרץ

שף, יועץ, מדריך קולינר, חי, נושם וחולם אוכל. סיים לימודי קולינאריה, התמחויות, עבודות מטבח , ניהול מטבחים, ייעוצים והקמות. בימים אלו מוביל חברה שעיקר עיסוקה הינו הקמה וניהול של מערכי מזון ומשקאות עבור מלונות מובילים ועומד בראשן של 4 מסעדות : “גספצ’יו” אשקלון, “קונפי” חיפה, “אנדיב” אשדוד וה”ג’י קפה” פארק אשדוד ים. בעל חברת Chef and

קרא עוד

Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital