200 גרם גבינת לבנה
3 מלפפונים טריים קשים
5 ענפי בצל ירוק
3 שיני שום כתושות
פלפל חריף ירוק אחד קצוץ דק
כפית אורגנו יבש
גרידה מחצי לימון
מלח
4 כפות שמן זית להגשה
שף, יועץ, מדריך קולינר, חי, נושם וחולם אוכל. סיים לימודי קולינאריה, התמחויות, עבודות מטבח , ניהול מטבחים, ייעוצים והקמות. בימים אלו מוביל חברה שעיקר עיסוקה הינו הקמה וניהול של מערכי מזון ומשקאות עבור מלונות מובילים ועומד בראשן של 4 מסעדות : “גספצ’יו” אשקלון, “קונפי” חיפה, “אנדיב” אשדוד וה”ג’י קפה” פארק אשדוד ים. בעל חברת Chef and
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital