מתכון של השף נתי נייזוב ממסעדת שוק מאריס שוק צפון
4 דגי מוסר מפולטים ל-8 יחידות,
50 מ”ל שמן זית
50 גרם פטרוזיליה
60 גרם בזיליקום טרי מופרד מענפים
3 ענפי טימין מופרדים
200 גרם פירורי לחם
אופן ההכנה
מכינים את הציפוי: את רכיבי הציפוי טוחנים יחד במעבד מזון כ-3 דקות עד קבלת צבע ירוק אחיד.
מכינים את הדגים: מורחים בשמן זית את 8 יחידות פילה הדג ומצפים 4 מתוך 8 היחידות בציפוי הירוק הפריך.
את הדג מניחים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-10-12 דקות.
מניחים יחידת פילה דג לא מצופה על הניוקי ועל פילה עם הציפוי הפריך.
חוזרים על הפעולה ל-4 מנות
ניתן לעטר את המנה עם פרחי בזיליקום או קרם חצילים
מנות משתנות על טהרת דגים ופירות ים טריים של השף אסף זילברשטיין, אשר התאהב בדגים ובפירות ים כשעבד בניו זילנד. את האהבה הזו הוא לקח איתו למסעדות מובילות בארץ שעבד בהן, כמו רפאל, סושי סמבה, סבסטיאן, המטבח בקומה הרביעית ועוד. מאריס סביצ’ה בר – שוק צפון רמת החיל, ראול ולנברג 20 תל אביב.
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital