2 גזרים
2 שורשי סלרי
דלעת
שורש פטרוזילה
7 שיני שום
פטרוזיליה
עצמות מח
700-800 גרם חתוכים לקוביות בשר כתף או אונטר ריב
2 בצלים גדולים
עגבניות
תפוחי אדמה
תבלינים
הכנת ציר הבקר
מטגנים את ירקות השורש (גזרים, שורש סלרי, דלעת, שורש פטרוזיליה, שיני שום), מוסיפים עשבי תיבול, פטרוזיליה, תימין, עצמות מח, מוסיפים ליטר וחצי מים לסיר מתבלים במלח, פלפל, מבשלים על הגז שעה על אש קטנה ומסננים
הכנת המרק
צולים בשר כתף או אונטר ריב. מוציאים לקערה.
לסיר בו צלינו את הבשר מכניסים 2 בצלים גדולים ופרוסים.
מוסיפים כף שום, כפית מלח, כפית פלפל, כפית פפריקה מתוקה, כפית כמון וכפית חאוויג עם הבצל המטוגן, עם מספר עלי דפנה.
כשהבצל מטוגן היטב, מחזירים את הבשר וקוביות תפוחי האדמה
מוסיפים את הציר עם 2 עגבניות מגורדות לשעה וחצי על אש קטנה, עד שהבשר רך, מתקנים תיבול.
ב- 2009 אדי פרץ לתודעת הציבור בתכנית “מאסטר שף”. בעשר השנים האחרונות עוסק אדי בקולינריה, ומבשל לארועים של עד 40 סועדים בסגנון גלילי ים תיכוני, עם צוות קטן של חברים שעובדים איתו, עם מוצרי הגלם הטובים ביותר. המוטו שלו: “כל דבר ללא סיפור נשאר ברובד נטול נשמה, הסיפור נותן לדברים עומק, טעם
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital