½ ק”ג קמח
1 כפית דבש
מעט מלח
2 כפות שמרים יבשים
מים פושרים
אגוזי מלך קצוצים
קינמון
לערבב כל החומרים ולהוסיף לאט מים פושרים עד שמתקבל בצק רך, מעט נוזלי.
לכסות ולהניח לתפוח כשעה.
לאסוף בצק בכף היד ולהוריד אל סיר שמן חם בעזרת כף רטובה.
לטגן עד שמזהיב.
לדלל דבש במעט מים רותחים. לצנן.
לאחר שכל ה”סופגניות” מוכנות – לערום בערימה יפה ולטפטף מעל מעט מהדבש ולפזר אגוזים קצוצים וקינמון.
ערימת לוקומדס ומעליה גלידת וניל משובחת ופלחי אפרסמון.
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital