מתכון של השף נתי נייזוב ממסעדת מאריס שוק צפון
מנה חגיגית– קוצרת מחמאות בעשר דקות של עבודה!
1 לברק נקי לבקש מהדייג
4 גבעולים כוסברה
4 גבעולים פטרוזיליה
1 לימון גראס
1 פלפל צ’ילי
1 ליים
לוקחים את כל עשבי התיבול ובשלמותם להכניס לבטן הדג
להוסיף את פלפל צ’ילי חצוי לאורכו
ואת מקל הלימון גראס להכניס לתוך פה הדג
מחממים תנור ל180 מעלות – מניחים את הדג על רשת ומתחתיו תבנית שלא ילכלך
12 דקות ומוציאים מגישים עם תפוחי אדמה ויוגורט הולך עם כל תוספת כאהבת נפשכם
מנות משתנות על טהרת דגים ופירות ים טריים של השף אסף זילברשטיין, אשר התאהב בדגים ובפירות ים כשעבד בניו זילנד. את האהבה הזו הוא לקח איתו למסעדות מובילות בארץ שעבד בהן, כמו רפאל, סושי סמבה, סבסטיאן, המטבח בקומה הרביעית ועוד. מאריס סביצ’ה בר – שוק צפון רמת החיל, ראול ולנברג 20 תל אביב.
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital