מרק מזרח אירופאי חם עם בשר בקר ועשבי תיבול.
1 ק”ג בשר בקר (מומלץ אונטריב)
500 גרם בצל לבן קצוץ
100 גרם רסק עגבניות איכותי
200 גרם אורז
תערובת עשבי תיבול – כוסברה, שמיר ובזיליקום – 100 גרם קצוץ מכל אחד
50 גרם שום כתוש
2 כפות תמר הינדי
מלח ופלפל לפי טעם
חמארה ומסעדה גרוזינית מודרנית הממוקמת בשוק הפשפשים התוסס שביפו. התפריט של טש וטשה מציע שלל מאפים גרוזיניים קלאסיים לצד תוספות מיוחדות שמשדרגות את המנה המקורית, וכן מבחר שיפודים על אש חשופה, תבשילים מסורתיים עם טוויסט יצירתי
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital