Menu

  • באדיבות הטברנה של אלונה

ציזיקי

אלונה

מרכיבים

 

יוגורט 1.5 ליטר

6-7 מלפפון

ראש שום

שמן זית

מלח פלפל

 

ההכנה

 

את היוגורט מצמצמים ללילה בתוך בד (חיתול טטרה). בנפרד מגרדים את המלפפונים בפומפייה ומוציאים את הנוזלים במסננת או גם עם בד.

מוסיפים ליוגורט שצומצם, מגרדים/כותשים את השום ומתבלים לפי הטעם מלח פלפל והרבה שמן זית. מערבבים הכל יחד. מחזיק במקרר לכמה ימים בכיף.

 

[Sassy_Social_Share]

אלונה

טברנה ביתית בשאר ישוב, המציעה אירוח פרטי אצלנו או אצלכם עם שלל טעמים, צלילים וניחוחות מהמטבח היווני הכפרי. לזוגות, משפחה, חברים וקבוצות עד 40 איש

קרא עוד

Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital