2 בצלים
5 שיני שום קצוצות
2 גמבות אדומות
250 גר’ שעועית ירוקה
250 גר’ במיה הודית
1 כוס עגבניות מרוסקות
5עגבניות קצוצות לקוביות
2 כפות רסק עגבניות
פחית קרם קוקוס
חצי כוס דבש
חצי כוס מים
1 כף זרעי כמון,1 כף זרעי כוסברה, כוכב אניס,2 כפות אבקת קארי,1 כפית מלח
מטגנים את הבצל, יחד עם הגמבות והשום, מוסיפים, כף זרעי כוסברה, כף זרעי כמון,
ממשיכים לטגן 2 דק’ . מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, ממשיכים לערבב כ2 דק’.
מוסיפים כוכב אניס, את העגבניות החתוכות, וחצי כוס מים.
מבשלים כחצי שעה .
לאחר כחצי שעה , מוסיפים , 2 כפות אבקת קארי, כף פפריקה, 1 כוס עגבניות מרוסקות.
מבשלים חצי שעה נוספת.
לאחר כחצי שעה , מוסיפים פחית קרם קוקוס וחצי כוס דבש.
מבשלים עוד כ 5 דק .
בסיום מוסיפים , במיה , שעועית ירוקה , ומבשלים עוד כ 5 דק .
ניתן להגיש ע”ג אורז בסמטי , ולעטר עם כוסברה קצוצה טריה מעל
באדיבות IN-D מטבח הודי ,שוק צפון רמת החייל והשף תמיר חלוואה.
מטבח צמחוני-טבעוני למאכלי קארי מסורתיים וייחודיים מכל רחבי הודו. טרי ומבושל מידי יום תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים, ירקות טריים, שימוש במגוון רחב ועשיר של תבלינים הודים מקוריים ועלי קארי טריים. התבשילים מוגשים על גבי אורי ביראני, אורז בתערובת תבלינים מסורתית, ג’ינג’ר ובצל או אורז בסמטי עם ליים. עליהם או לצידם, מוגשים מגוון של צ’אטניים
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital