שף, יועץ, מדריך קולינר, חי, נושם וחולם אוכל. סיים לימודי קולינאריה, התמחויות, עבודות מטבח , ניהול מטבחים, ייעוצים והקמות. בימים אלו מוביל חברה שעיקר עיסוקה הינו הקמה וניהול של מערכי מזון ומשקאות עבור מלונות מובילים ועומד בראשן של 4 מסעדות : “גספצ’יו” אשקלון, “קונפי” חיפה, “אנדיב” אשדוד וה”ג’י קפה” פארק אשדוד ים.
בעל חברת Chef and Trucks – מגוון משאיות אוכל (food trucks) מאובזרות ומעוצבות בסגנונות שונים המגישות קולינריה איכותית ומוקפדת המבוססת על חומרי גלם משובחים ועשייה טרייה ומדוייקת. מגוון תפריטים ואפשרויות מותאמות לכל ארוע ולכל ארוחה ובמגוון סגנונות כגון: אוכל רחוב, מטבח שף, טברנה יוונית, קפה, מתוקים, גריל אמריקאי ועוד.
[contact-form-7 id=”18″ title=”Footer Form”]
Copyright 2019 By The Cook – Studio Shlomit Toledo and Tiran Digital